OFFradio

About

“ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΗΧΗΣΗ ΤΩΝ FM ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΤΥΧΑΝ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΑΠ’ ΟΤΙ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ”
Η Καθημερινή

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Ξεκίνησε από τη Θεσσαλονίκη το 2008 ως το πρώτο professional online radio στην Ελλάδα. Οι δημιουργοί του OFFRADIO με πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση στο adult contemporary FM radio, πήραν ένα παραδοσιακό μέσο και το μεταμόρφωσαν σε πολυμέσο. Ήταν η πρώτη προσπάθεια για διαδικτυακό ραδιόφωνο στην Ελλάδα που διεκδίκησε και πέτυχε υψηλά ποσοστά ακρόασης αντίστοιχα με αυτά των FM ραδιοφώνων. Σήμερα τα FM είναι αυτά που εμπνέονται από το digital presence του Offradio.

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

“ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΕΙΔΗ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ. ΜΕ ΑΠΟΨΗ.”
Andro.gr

To Offradio είναι το ραδιόφωνο που καινοτόμησε για να ξεφύγει από τα όρια του παραδοσιακού μέσου και να γίνει πολυμέσο – δίχως να χάσει τον αυθορμητισμό και το ρομαντισμό του παλιού καλού ραδιοφώνου. Αποστολή του είναι να μεταδίδει up to date #epicmusiconly δίχως ενδοιασμό και επιφύλαξη, συσπειρώνοντας γύρω από αυτήν ακροατές σε όλη τη χώρα και όχι μόνο και δημιουργώντας το πιο eclectic community που γνώρισε ποτέ ραδιόφωνο στην Ελλάδα. Καθημερινή προτεραιότητα στο μικρόφωνο του OFF είναι η διαδραστική σύνδεση με το κοινό σε όλη τη χώρα και τον κόσμο. Με αμεσότητα, ενδιαφέρον και συνειδητοποιημένο, αυθόρμητο mindset με άξονα την ανθρώπινη επαφή. Καινοτομία και αυθεντικότητα είναι οι δύο λέξεις κλειδιά σε αυτό το ραδιόφωνο.

ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΜΑΣ

Tο Offradio ξεκίνησε με «προίκα» το φανατικό κοινό των δημιουργών του στη Θεσσαλονίκη αλλά πολύ γρήγορα αγαπήθηκε από φανατικό κοινό σε ολόκληρη τη χώρα αλλά και ταξίδεψε σε όλο τον πλανήτη μαζί με την ελληνική διασπορά την τελευταία 10ετία. Σήμερα OFF ακούν περίπου 200.000 μοναδικοί ακροατές κάθε μήνα!

“ΤΟ OFFRADIO ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ. ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΤΑ FM ΕΝΑΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΡΑΔΙΟΣΤΑΘΜΟΣ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤO.”

e-tetradio.gr

Special Thanks & Credits

Σε όλη την ομάδα Beetroot Design και ειδικά στους δυo “νονούς” του OFF, Αλέξη Νίκου και Βαγγέλη Λιάκο για την έμπνευση, το concept, την αγάπη και την πίστη στο ραδιόφωνο που κάνουμε. Για το απίθανο λογότυπο με τη σπασμένη κεραία, για την αξέχαστη συγκίνηση και για την διαχρονική αφοσίωση! We owe you Beets forever.

Στο Γιώργο Βαρέλογλου που μας μύησε από την πρώτη μέρα επίμονα στα κόλπα των social και του digital. Η συμβολή και οι συμβουλές του, υπήρξαν καθοριστικές ώστε ο OFF να εξελιχθεί σε digital πολυμέσο.

Στον mr Nice and Neat Κωνσταντίνο Πενλίδη για την αγάπη, το αστείρευτο μεράκι, την τελειομανία και το design του user experience στο site και τα mobile apps Offradio μέχρι σήμερα! In @penlix we trust!

Στον Δημήτρη Χατζηελευθερίου γιατί είναι ο κυρ-iOS υπεύθυνος που το iOS App του Offradio τα σπάει εδώ και χρόνια πλέον. Respect!

Στους Κωνσταντίνο Πιλάβιο, Βασίλη Σερβετά, Απόστολο Βαρνά, Βαγγέλη Ρίσσου, Ραφαέλλα Ράλλη, Παντελή Στασινό, Κώστα Γεωργιάδη, Κατερίνα Πασπαλιάρη, Ειρήνη Βασιλοπούλου, Δημήτρη Σπανούδη, Σταμάτη Ορφανούδη, Μέμα Μπινοπούλου, Φωτεινή Πατσιούρα, Απόστολο Καραμπεάζη, Θεοδόση Μίχο, Εύα Θεοτοκάτου, Μιρέλλα Κάππα, Ελένη Τρυφέρη, Ζωή Καπετάκη, Γιάννη Μυλόπουλο, Nosak, Ανδρέα Πάτση, DJ Skinny, Παύλο Περβανά, Εβίτα Φωτίου, Αλεξάνδρα Καραλή, Ευθύμη Βλάχο και Γιώργο Ρήγα για τις ώρες που αφιέρωσαν στην κονσόλα του Offradio από το 2008 – αν ξεχνάμε κάποιον να μας πείτε!

Στους Κώστα Θεοδώρου, Χριστόφορο Ροδίτη, Νίκο Παπανώτα, Μιχάλη Ιωαννίδη, Γιάννη Καράμπελα, Νίκο Αλεξίου, Γιώργο Ρόκκο, Γιώργο Αμπάβη, Κωνσταντίνο Κολέτσα, Κωνσταντίνα Λυγούρα για τη συνεργασία και την υποστήριξη.

Material World
#Nowplaying #Offcast

-

#Nowplaying #Offcast

-

Το τραγούδι αποθηκεύτηκε στο Now Playing.
Επιλέξτε καλλιτέχνη/συγκρότημα και εισάγετε τραγούδι που παίζει τώρα