OFFradio

Business Class

Eclectic handpicked music mixing αποκλειστικά για Cafe, Bars, Beach Bars, Εστιατόρια, Ξενοδοχεία και καταστήματα με την αισθητική του Offradio.

Πως ειναι

Χωρις Διαφημισεις

Μουσικές επιλογές υψηλής αισθητικής που εναρμονίζονται με το στυλ στο χώρο σας.

Χωρις Jingles

Απλότητα στη χρήση – το μόνο που χρειάζεστε είναι την υφιστάμενη σύνδεσή σας στο Internet και τον υπολογιστή σας.

Χωρις Ομιλιες Παραγωγων

Υψηλή ποιότητα ψηφιακού ήχου χωρίς διακυμάνσεις από τραγούδι σε τραγούδι.

Μουσικές επιλογές υψηλής αισθητικής που εναρμονίζονται με το στυλ στο χώρο σας.
Απλότητα στη χρήση – το μόνο που χρειάζεστε είναι την υφιστάμενη σύνδεσή σας στο Internet και τον υπολογιστή σας.
Υψηλή ποιότητα ψηφιακού ήχου χωρίς διακυμάνσεις από τραγούδι σε τραγούδι.

Να βαλουμε ενα ακομα τιτλακι εδω;

Για κορυφαίες μουσικές επιλογές και αψεγάδιαστη μουσική επένδυση ακόμη και αν/όταν δεν απασχολείτε DJs.

Για να αποφύγετε online ραδιόφωνα που δε μεταδίδουν διαφημίσεις, αλλά και δεν σας καλύπτουν με τη γκάμα και το πρόγραμμά τους ή γιατί μεταδίδουν jingles κ.ά. ενδιάμεσα στη μουσική κλπ.

Για να απαλλαγείτε από επαναλαμβανόμενες ή shuffle playlists που παίζουν ακατάστατα στο χώρο σας καθ’ όλη τη διάρκεια της ωραρίου λειτουργίας εκτός των ωρών που απασχολείτε DJs.

Για να μην σπαταλάτε χρόνο διαμορφώνοντας playlists οι ίδιοι ή μη έμπειροι συνεργάτες – δίχως να έχετε το επιθυμητό εν τέλει αποτέλεσμα για μουσική επένδυση του χώρου σας.

Για να μην περνά η μουσική στο χώρο σας απαρατήρητη ή να θεωρείται επαναλαμβανόμενη, ακατάλληλη ή και αδιάφορη.

Για να απολαμβάνουν οι πελάτες σας τη μουσική στο χώρο σας εξίσου με το περιβάλλον και τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που προσφέρετε.

ABOUT US

Το Offradio Business Class είναι η πιο safe επιλογή για τη μουσική επένδυση χώρων, με την υπογραφή και την αισθητική του Offradio. Με ολοήμερη μουσική επιμέλεια από την ομάδα μας, συνεχή ανανέωση περιεχομένου και ροή προγράμματος ειδικά σχεδιασμένη για τις ανάγκες και το ωράριο χώρων, όπως café, bars, hotels, καταστήματα, εστιατόρια. Αποκλειστικά για επιχειρήσεις που απαιτούν εκλεπτυσμένη μουσική ταυτότητα, περιεχόμενο με συνεχή ανανέωση και το μοναδικό στυλ του Offradio.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

 • ΤΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΤΟ OFFRADIO BUSINESS CLASS;
  Αυτό που χρειάζεστε είναι έναν υπολογιστή ή μια mobile συσκευή συνδεδεμένη στο internet και linked με το sound system του χώρου σας.
 • ΕΦΟΣΟΝ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ OFFRADIO BUSINESS CLASS, ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΛΩ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΦΟΡΕΙΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ;
  Ουδεμία επιχείρηση εξαιρείται από υποχρέωση καταβολής δικαιωμάτων δημόσιας εκτέλεσης μουσικής στους αρμόδιους φορείς διαχείρισης ανεξάρτητα αν μεταδίδει μουσική από ραδιόφωνο ή webradio, streaming πλατφόρμες ή άλλες μεθόδους βλ. συνδρομητικές υπηρεσίες. Όπως ειδικότερα αναφέρεται στους Όρους Χρήσης της υπηρεσίας Offradio B2Β κάθε χρήστης που χρησιμοποιεί το κανάλι Offradio Business Class στην επιχείρησή του, για να είναι απόλυτα νόμιμος στη χρήση μουσικής και με δική του αποκλειστική ευθύνη πρέπει να αποδίδει πνευματικά δικαιώματα δημόσιας εκτέλεσης μουσικής στους αρμόδιους φορείς της χώρας όπου εδρεύει.
 • ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ACCOUNT;
  Όχι.Κάθε account αντιστοιχεί σε ένα και μόνο υπολογιστή/συσκευή κάθε επιχείρησης. Εάν ο χώρος σας καλύπτεται από περισσότερες πηγές/υπολογιστές, θα συζητήσουμε το format συνεργασίας ειδικά για τις ανάγκες σας.
 • ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΛΙΣΤΕΣ ‘Η ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ;
  Όχι, αυτό το κάνουμε εμείς! Δεν υφίσταται ούτε λόγος ούτε δυνατότητα παρέμβασης στο tracklist. Αυτό είναι curated από τους sound designers του Offradio αποκλειστικά. Εσείς δεν επεμβαίνετε καθόλου σε αυτό.
 • ΤΟ OFFRADIO BUSINESS CLASS ΕΧΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΥΦΟΣ ΚΑΙ ΣΤΥΛ ΜΕ ΤΟ OFFRADIO; ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ TRACKLIST;
  Το Offradio Business Class έχει το ίδιο μουσικό ύφος και στυλ μουσικής με το Offradio όμως με άλλη ροή και scheduling, που διαμορφώνεται ειδικά για τις ανάγκες επαγγελματικών χώρων και τη δική τους καθημερινότητα.

ΠΛΑΝΑ

MONTHLY PLAN €50NET

Basic ευέλικτο πλάνο με μηνιαία χρέωση.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Προϋποθέτει αυτόματη ανανέωση μέσω χρέωσης της κάρτα σας κάθε μήνα. Μπορείτε να διακόψετε ανά πάσα στιγμή ενημερώνοντάς μας γραπτώς.

ΑΓΟΡΑ ΠΛΑΝΟΥ

PLAY SAFE PLAN €150NET

Το φετινό ειδικό 6μηνο πακέτο συνδρομής για τη μετά το lockdown περίοδο με έκπτωση 50%. Αφορά σε εφάπαξ χρέωση μέσω κάρτας και δεν ανανεώνεται αυτόματα στη λήξη του.

ΑΓΟΡΑ ΠΛΑΝΟΥ

PLAY SAFE PLAN ORDER

Συμπληρώστε ορθά τα στοιχεία σας για να παραγγείλετε το special Covid-19 safe πλάνο συνδρομής για 6μηνη χρήση με έκπτωση 50% και εφάπαξ χρέωση €150 + ΦΠΑ.

ΑΓΟΡΑ ΠΛΑΝΟΥ

Need You (Feat. Nika)
#Nowplaying #Offcast

-

#Nowplaying #Offcast

-

Το τραγούδι αποθηκεύτηκε στο Now Playing.
Επιλέξτε καλλιτέχνη/συγκρότημα και εισάγετε τραγούδι που παίζει τώρα