OFFradio

Support

Βασιζόμαστε σε ακροατές σαν εσένα. Κάνε τώρα μια μικρή δωρεά για να ακούν όλοι #μουσικάρες .

Εχεις αποριες;

Διάβασε περισσότερα για την υποστήριξη στο αγαπημένο σου ραδιόφωνο.

Γιατί να κάνω δωρεά;
Το 2008 ο OFF ξεκίνησε ως το πρώτο ζωντανό ραδιόφωνο στο ελληνικό internet που από ακρόαση στάθηκε ανταγωνιστικό των fm όλα αυτά τα χρόνια και περνώντας όλες τις συνέπειες από τις ασθένειες της ελληνικής οικονομίας μέσα στην οικονομική κρίση. 12 χρόνια μετά, με την ακόμη μεγαλύτερη πρόκληση της πανδημίας που φέρνει τεράστια ανατροπή σε ζωή, κοινωνία και οικονομία παγκοσμίως, είμαστε το πρώτο ραδιόφωνο που ζητά επίσημα τη στήριξη του κοινού που τόσο το έχει αγαπήσει. Γιατί τον OFF εσείς εξαρχής τον αγκαλιάσατε, τον διαδώσατε και τον καθιερώσατε με την αγάπη και την αφοσίωση που δείξατε. Με κάθε δωρεά εξασφαλίζεις τη βιωσιμότητα του αγαπημένου σου ραδιοφώνου σε εποχές που τίποτε δεν είναι δεδομένο. Με κάθε δωρεά σου, βοηθάς το αγαπημένο σου ραδιόφωνο να συνεχίσει.

Που θα πάνε τα χρήματα που θα δώσω;
Με κάθε δωρεά συνεισφέρετε στην κάλυψη του συνόλου των λειτουργικών δαπανών του Offradio, από πάγιες δαπάνες μέχρι υπηρεσίες και μισθοδοσία. Το Offradio είναι ένα small business αλλά με μεγάλο κοινό και απαιτήσεις, υψηλά λειτουργικά standards αλλά και χρηστή διαχείριση. Δε μας αρέσει να χρωστάμε, δεν θέλουμε απλήρωτο το προσωπικό, δεν έχουμε πλάτες ή κάποια εφοπλιστική οικογένεια από πίσω μας, δεν σηκώνουμε κεφάλαια κίνησης από τράπεζες, funds ή άλλες πηγές χρηματοδότησης, δεν έχουμε καν κάποιον υπερφίαλο προϋπολογισμό. Κάνουμε ραδιόφωνο με πολλή αγάπη για το ραδιόφωνο και θέλουμε να το κάνουμε έντιμα και με ασφάλεια.

Μπορώ να δώσω άλλο ποσό;
Ναι. Έχεις και τη δυνατότητα να διαλέξεις ελεύθερα εσύ το ποσό που θέλεις!

Γίνεται να μην παίζει διαφημίσεις ο σταθμός, εφόσον δέχεται δωρεές;
Οι δωρεές είναι προαιρετικές, όμως το ίδιο δεν ισχύει για τις λειτουργικές δαπάνες ενός online ραδιοφωνικού σταθμού όπως ο OFF. Για την σωστή λειτουργία και τη βιωσιμότητα του σταθμού, απαιτούνται συγκεκριμένα κεφάλαια που δεν είναι τόσο απλό ούτε αναμένουμε να συγκεντρωθούν μόνον από δωρεές στην εποχή μας. Οι δωρεές σας αποσκοπούν μέχρις ενός σημείου στην ‘βοήθεια του κοινού’ ώστε να μπορεί να μεταδίδεται ο αγαπημένος σας σταθμός δίχως αναγκαστικές περικοπές σε ποιότητα και περιεχόμενο, συνεπής στις υποχρεώσεις του, δίχως ανάγκη δανεισμού ή τον κίνδυνο να μην αντέξει τις προκλήσεις της εποχής. Ακόμη, πρέπει να ξέρετε ότι δεν επιλέγουμε την επί συνδρομή ακρόαση που θα απέκλειε την μετάδοση διαφήμισης, διότι έτσι θα αποκλειόταν και η ελεύθερη πρόσβαση σε όσους δεν έχουν την οικονομική άνεση να εγγραφούν συνδρομητές και δεν το θέλουμε αυτό σε καμία περίπτωση.

Δε στοχεύουμε σε αυτή τη φάση να σταματήσει η μετάδοση διαφημίσεων γιατί όσο μεγαλύτερη η απορρόφηση διαφήμισης τόσο μικρότερη η ανάγκη συνεισφοράς ακροατών. Όμως ούτε την αποκλείουμε, ανάλογα πάντα με το ύψος που μπορεί να φτάσει αυτή η ‘βοήθεια του κοινού’. Γιατί ναι, αν η ανταπόκρισή σας είναι τέτοια που να επιτρέπει οικονομική ανεξαρτησία δίχως διαφημίσεις – γιατί όχι;

Δεν έχω τη δυνατότητα να κάνω μια δωρεά. Θα αλλάξει κάτι στον τρόπο που μπαίνω και ακούω OFF;
Όχι δεν θα αλλάξει τίποτε. Όλοι οι ακροατές ανεξάρτητα από το αν θα επιλέξουν ή όχι να συνεισφέρουν με δωρεές, έχουν εξίσου ελεύθερη πρόσβαση στην ακρόαση και το περιεχόμενο του σταθμού.

JPEG
#Nowplaying #Offcast

-

#Nowplaying #Offcast

-

Το τραγούδι αποθηκεύτηκε στο Now Playing.
Επιλέξτε καλλιτέχνη/συγκρότημα και εισάγετε τραγούδι που παίζει τώρα